Ca 5 mil ifrån Göteborg, precis på gränsen mellan Västra Götalands län och Hallands län, i Marks kommun, där bor vi!! Familjen består utav mig (Sofia), min sambo Dennis och våra underbara djur, närmare bestämt 5 katter och 2 hundar. Ett litet katteri mitt ute i skogen är vad det är, ett underbart ställe för både matte, husse och alla 4-benta familjemedlemmar! I denna blogg kan ni följa våra fyrbenta familjemedlemmar och deras diverse hyss, veterinärbesök, parningar, förlossningar, växande kattungar och MYCKET MYCKET mer!

torsdag 15 januari 2009

Redo att flytta!

I morse var vi hos veterinären och vaccination nr 2 har gjorts. Även chipmärkata och veterinärbesiktigade är det och allt gick jätte bra... På vägen till och från veterinären sov de som små stockar, helt knäpp tysta och finner sig i det mästa, dom är SÅ gooa!

Nu är det dags..... de ska flytta ifrån booet och stå på egna ben, utan mamma Stella och syskonen. Imorgon flyttar lilla Cello- han flyttar till Helena, Jonas och Britney (britney ifrån våran B-kull) i Gislaved- där kommer han att få det toppen bra :)

På lördag flyttar först Cilla, in till Göteborg till Anna och Per- även hon kommer få ett toppen bra hem :)

Strax efter att Cilla flyttat så flyttar Cléo. Hon skall flytta till Emmaboda strax utanför Växjö. Rebecka och Axel kommer att bli hennes nya ägare :) Där får hon det kanonbra tillsammans med kattkompisen Biffen :)

Castor finns fortfarande kvar för bokning, vi väntar på att det rätta hemmet dyker upp, vi känner att det får ta den tid det tar, han stannar hos oss tills rätta ägarna hittats...

Conny är ej bestämt när han flyttar.....

Oj oj oj vad vi kommer att sakna dom små trollungarna, men vi är helt såkra på att de kommer till helt fantastiska hem där de kommer få otroligt mycket kärlek och omtanke så det känns kanonbra :) Vi ser fram emot att få följa dom i deras utveckling i de nya hemmen....

Bilder kommer att komma så fort som jag får möjlihet till våran dator hemma - den är fortfarande trasig.....

Må gott allihopa, Sofia i Tövamossen!

Inga kommentarer: