Ca 5 mil ifrån Göteborg, precis på gränsen mellan Västra Götalands län och Hallands län, i Marks kommun, där bor vi!! Familjen består utav mig (Sofia), min sambo Dennis och våra underbara djur, närmare bestämt 5 katter och 2 hundar. Ett litet katteri mitt ute i skogen är vad det är, ett underbart ställe för både matte, husse och alla 4-benta familjemedlemmar! I denna blogg kan ni följa våra fyrbenta familjemedlemmar och deras diverse hyss, veterinärbesök, parningar, förlossningar, växande kattungar och MYCKET MYCKET mer!

onsdag 27 maj 2009

GRATTIS A-KULLEN 2 ÅR!!!

Idag funkar det att komma in på bloggen.... fungerade inte igår när jag skulle gå in och skriva detta inlägg... Men nu så, dock en dag försent, men, bättre sent än aldrig som man brukar säga ;)

Igår fyllde som sagt A-kullen 2 år, REDAN!! Oj oj oj va fort tiden springer iväg... Våran Aska är redan 2 fulla år...

När vi öppnade brevlådan för att hämta posten hade Aska fått världens finaste födelsedagskort utav syrran Alfa, matte Bibbi, husse Stefhan och kattpolaren Rufus. Oj va fint det var! Både jag och Dennis kollade på det ett flertal gånger och sedan åkte det direkt upp på kylskåpet för att pryda det ett bra tag framöver :) Tog kort på kortet för att kunna visa er men det funkar tyvärr inte att få över korten från mobilen till datorn just nu :( Tack Bibbi och Stefhan med missar för det fantastiskt fina kortet!

Kullen består ju utav Alfa, Ajax, Anni, Alliz och Aska - 5 små troll som har blivit stora nu :)

Tillbakablick med foton från när A-kullen växte upp här i Tövamossen 2007.

Izma under förlossningen... 2 st ute och 3 på G!

Izma under förlossningen, tvättar rent och är en duktig förstagångsmamma!

Salsa och Izma med kull...

Aska


Alfa
Ajax


Vi avslutar med en gruppbild...

Morsning korsning!

Inga kommentarer: