Ca 5 mil ifrån Göteborg, precis på gränsen mellan Västra Götalands län och Hallands län, i Marks kommun, där bor vi!! Familjen består utav mig (Sofia), min sambo Dennis och våra underbara djur, närmare bestämt 5 katter och 2 hundar. Ett litet katteri mitt ute i skogen är vad det är, ett underbart ställe för både matte, husse och alla 4-benta familjemedlemmar! I denna blogg kan ni följa våra fyrbenta familjemedlemmar och deras diverse hyss, veterinärbesök, parningar, förlossningar, växande kattungar och MYCKET MYCKET mer!

söndag 1 mars 2009

Tillbaka med uppdatering :)

Hej allihopa :)
Efter en lång tid utan fungerande dator är jag nu tillbaka, fick tillbaka datorn för drygt en vecka sedan men har liksom inte fått tiden till att räcka till bloggandet...

Här i Tövamossen är det fullt hus, inte lika fullt som sist jag skrev men det är ändå full rulle.... Conny har ju flyttat till Tierp sedan en tid tillbaka, allt funkar så otroligt bra enligt husse och matte och det värmer i hjärtat på oss... Även de andra små trollen Cilla, Cello och Cléo har det toppen och allt verkar flyta på bra :) Så roligt att höra!
Castor är ju kvar här i Tövamossen och väntar på att rätt hem som passar honom skall dyka upp, nu eller senare är det ingen som vet, det viktigaste är att han kommer till rätt hem.... Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... ;)

Han springer runt här hemma och pratar, pratar och åter pratar.... Ropar man på honom så kommer han som ett skott och vill ha gos och kel... Tar man i honom så börjar hela han vibrera av allt spinnande :) Så söt är han!
Här nedan kommer lite bilder på flyttade kattungar :)


Cello bus ifrån C-kullen

Cello ifrån C-kullen soffmyser
Cello ifrån C-kullen
Ett sånt charmigt kort, på Cello ifrån C-kullen och Britney ifrån B-kullen som numera bor tillsammans i Gislaved :)
Cilla ifrån C-kullen i sitt fina klätterträd som matte och husse har byggt alldeles själva :)
Vackra Cilla ifrån C-kullen

Inga kommentarer: