Ca 5 mil ifrån Göteborg, precis på gränsen mellan Västra Götalands län och Hallands län, i Marks kommun, där bor vi!! Familjen består utav mig (Sofia), min sambo Dennis och våra underbara djur, närmare bestämt 5 katter och 2 hundar. Ett litet katteri mitt ute i skogen är vad det är, ett underbart ställe för både matte, husse och alla 4-benta familjemedlemmar! I denna blogg kan ni följa våra fyrbenta familjemedlemmar och deras diverse hyss, veterinärbesök, parningar, förlossningar, växande kattungar och MYCKET MYCKET mer!

onsdag 31 december 2008

GOTT NYTT ÅR!

Då var det sista dagen på år 2008.... Nyårsafton och födelsedag.... Nu mera brukar man aldrig tänka ens på att man fyller år utan det är så mycket annat som händer den här dagen, gäster som skall komma, middag som skall fixas osv.... Men en liten frukost på sängen fick jag i morse :)

År 2008 ligger snart bakom oss och är historia, medans 2009 skall bli det vi kommer få upptäcka här näst... Spännande att få se vad som kommer att hända just detta kommande år...

Inom djurvärlden har 2008 varit ett både fantastiskt och jobbigt år....

Året började med att vi hade en dräktig Izma som födde en helt fantastisk kull den 15.e-16.e februari, nämligen våran B-kull, 4 underbara individer som vi fick otroligt mycket glädje utav. Dessa 4 små troll flyttade alla till helt underbar hem och lever nu liv med mycket kärlek. Vi är så glada för detta!

När jag menar jobbigt tänker jag framförallt på när Stella blev så otroligt dålig och fick sin livmoderinfalmmation, när vi inte visste om behandlingarna skulle hjälpa henne att bli bra, när det var nära att hon blev kastrat, när hon låg inne på djursjukhuset i en hel vecka och vi saknade henne så enormt mycket.... Ja en obeskrivligt jobbig period var det! MEN............... inget ont som inte har något gott med sig :) Stella blev frisk och tillslut efter andra parningsförsöket med Stella så tog det sig, och på dag 32 i dräktigheten fick vi äntligen bekräftat på ultraljudet att det fanns små "ostbågar" i hennes mage :) Vi blev SÅ glada! Ca 5 veckor senare fick vi uppleva glädjen av när våran C-kull kom till världen. Det är just denna kull som vi nu har här hemma men som snart skall flytta ifrån oss.... Det skall bli en ära att få följa deras utveckling i deras nya hem lika så de som redan har flyttat ifrån oss :)

2 helt fantastiskt fina kullar med totalt 9 friska fina kattungar har vi haft detta året, vad kan bli bättre?


Skall man summera år 2008 så har det igentligen varit ett helt fantastiskt år!



(Cello i en kruka)


Nu återstår det bara för oss att önska er alla ett riktigt....

GOTT NYTT ÅR!

Inga kommentarer: