Ca 5 mil ifrån Göteborg, precis på gränsen mellan Västra Götalands län och Hallands län, i Marks kommun, där bor vi!! Familjen består utav mig (Sofia), min sambo Dennis och våra underbara djur, närmare bestämt 5 katter och 2 hundar. Ett litet katteri mitt ute i skogen är vad det är, ett underbart ställe för både matte, husse och alla 4-benta familjemedlemmar! I denna blogg kan ni följa våra fyrbenta familjemedlemmar och deras diverse hyss, veterinärbesök, parningar, förlossningar, växande kattungar och MYCKET MYCKET mer!

söndag 28 december 2008

C-kullen 9 veckor!

För nio veckor sedan satt jag och Stella här i soffan och väntade på att de 5 små krypen skulle titta ut... eller rättare sagt 4 små krypen, ultraljudet visade ju 4 st, men i fick ju en liten bonus, å det var lilla Conny som tittade ut sist av dom alla :) Vi är så glada att i har fått äran att föda upp dessa fantastiska små raringar... Tänk att de där små "ostbågarna" som vi såg på dag 32 i dräktigheten i Stellas mage på U-ljudet kunde bli så här fina bebbar :)























Vid 2 tiden tog vi oss en promenad med hundarna ut i skogen, kaffe och pepperkakor var med som vanligt.... mums....


(Husse och Rocky)


(Rocky)


(En förvirrad matte som inte begriper sig på alla funktioner i den nya kameran)


(duktig Kda! skinkost é gott)


(Duktig Rocky! -smaskigt med skinkost tycker Rocky med)

(MATTE MATTE, vi vill ha mer skinkost!)
Nu har husse borstat klart Kda... ser ut som att det ligger en halv schäfer till på vardagsrumsgolvet nu.... *fniss*, så nu är det dax för badning av Kda -sicken skitgris hon är nu alltså....

Inga kommentarer: