Ca 5 mil ifrån Göteborg, precis på gränsen mellan Västra Götalands län och Hallands län, i Marks kommun, där bor vi!! Familjen består utav mig (Sofia), min sambo Dennis och våra underbara djur, närmare bestämt 5 katter och 2 hundar. Ett litet katteri mitt ute i skogen är vad det är, ett underbart ställe för både matte, husse och alla 4-benta familjemedlemmar! I denna blogg kan ni följa våra fyrbenta familjemedlemmar och deras diverse hyss, veterinärbesök, parningar, förlossningar, växande kattungar och MYCKET MYCKET mer!

lördag 2 maj 2009

Bröderna bus är kastrerade!

Hej alla glada!

Solen skiner och sommarvärmen är redan här... vad mer kan man begära??? Här i Tövamossen börjar det bli som en underbart vacker oas i allt det gröna, träden har slagit ut, becken pålar, blommor blommar, solen steker och fåglarna kvittrar... Detta kan bara sammanfattas med ett enda ord, UNDERBART!

Fick en uppdatering med massa bilder ifrån Tierp där ena broder bus bor numera... Nämnligen vackra vackra Conny! Han är nu kastrat även han ... Så nu är alla hanarna i kullen kastrat, Castor, Cello och Conny. Matte Lotta berättar hur stolta dom är över sin "lilla" Conny och hur speciell han är... Skall vara med över allt, pratar och pratar, myser under täcket och är alldeles alldeles underbar! Detta är vi glada att höra, det värmer så i hjärtat! Att kullarna efter Stella och Izma blir pratiga verkar vara ett faktum, tror nog alla har sagt när de beskriver katterna att de är väldigt pratiga, och det älskar jag, så mysigt med katter som pratar lite med än... :)


Conny bus, ca 6 månader


Kolla så liten han var när han flyttade, 14 veckor gammal, söta söta Conny med en av familjebrudarna (vet inte om det är Ella eller Loppan som ligger brevid)

Inga kommentarer: